Loopbaan en sollicitatie

Je leeft je leven, omstandigheden wijzigen zich, organisaties, bedrijven en de wereld om ons heen is in beweging. Je komt niet altijd waar je zijn wilt door je loopbaan te plannen, hard te werken en te doen wat er van je verwacht wordt. Veel mensen uit mijn praktijk in de leeftijd van 35-50 jaar overwegen een tweede loopbaan, een soort van:” Het roer om” maar dan binnen eigen kaders.

Gebeurtenissen of omstandigheden op je werk of in de privésfeer kunnen je leven een totaal andere wending geven dan je zou wensen. In zo’n situatie kun je tot de ontdekking komen dat je vraagtekens zet bij het werk dat je doet. Je wordt op jezelf teruggeworpen. Dan komt het er op aan om vanuit een realistisch zelfbeeld je talenten, kwaliteiten en mogelijkheden onder ogen te zien, te (her)ontdekken wat jou inspireert en motiveert en een gezond zelfvertrouwen te hervinden.

Als loopbaancoach begeleid ik je bij het vormgeven en ontwikkelen van je loopbaan. Onder mijn begeleiding oriënteer je je op je loopbaan en ga je op een gestructureerde manier aan de slag met loopbaanvragen en -wensen zodat je de duidelijkheid krijgt die je zoekt. Het belangrijkste doel van een traject is dat je weer in staat bent keuzes te maken en een nieuwe weg in te slaan. Je vraag kan ook zijn hoe je beter tot je recht kunt komen in je huidige werk, of hoe je de juiste balans kunt vinden tussen werk en andere levensgebieden.

Mocht je dan toch toe zijn aan een nieuwe uitdaging, dan help ik je bij de sollicitatieprocedure, Van het zoeken naar de juiste vacatures, het opstellen van een motivatiebrief of misschien wel een elevator pitch op video, tot een met het voorbereiden van het sollicitatiegesprek. Informeer dan naar ons speciale CHOEF concept. Een traject van 4 uitgebreide coaching sessies afgesloten met een professionele videopitch van jezelf in 1 minuut, waarmee je je kunt onderscheiden van andere sollicitanten.

Kijk voor meer info op:  Werkhelden.nl

Deelnemers aan een loopbaantraject krijgen gratis het boek: Mijn Loopbaan.

update38

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.