Lifecoaching – levens vragen

Als je naar je leven kijkt, en hulp zou willen om te ontdekken en realiseren wat je ~echt~ wilt, wat je diepste verlangens zijn, is life coaching een goede manier om richting te geven aan je leven en deze doelen te bereiken.

Of ben je iemand die met enthousiasme aan nieuwe ~dingen~ begint om een paar weken of maanden later weer met iets nieuws te beginnen terwijl de vorige nooit afkomen?

Doordat in de waan van de dag de behoeften om te veranderen geen stand houden, verandert er veel minder in ons leven dan mogelijk is.

Life coaching gaat over je missie in het leven, jezelf ontdekken, doelen stellen en het zetten van de stappen om ze te bereiken.

Als life coach help ik je om zaken in het juiste perspectief te plaatsen en bij het vinden van oplossingen voor veel levensvraagstukken. Ik ben er om, samen met jou, te onderzoeken hoe je gelukkiger kunt zijn met wat je hebt en toch meer kunt wensen.

Als life coach oordeel ik niet over je en vind niet dat je iets fout doet, ik ben er eenvoudig om je te gidsen en zaken makkelijker te maken. Ik begeleid je graag naar je zoektocht richting de kern, met als doel je eigen toekomstvisie te ontdekken.

Life-coaching-for-a-balanced-lifestyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.