Leiderschap en management

Het coachen van directie, managers en ondernemers vraagt ook bedrijfskundig inzicht. Het lukt mij iedere keer weer om leiders van bedrijven positief te confronteren.

Een passend traject dat binnen afzienbare termijn (5-6 gesprekken binnen 4-5 maanden) de gewenste resultaten oplevert. In dit traject ben ik jouw sparringpartner, gids en klankbord. Ik houd je een spiegel voor, waardoor jouw zelfinzicht en zelfbewustzijn wordt vergroot. Je kunt motieven en argumenten beter op een rij zetten. Valkuilen worden in kaart gebracht, moed en innerlijke rust versterkt. Samen met jou maken wij rollen en processen duidelijk en proberen vaste patronen te doorbreken om daarmee samenwerking, besluitvorming en leiderschap op een hoger niveau te brengen.

Dit traject heeft tot doel om leiders te ondersteunen en te inspireren in hun leiderschapsrol. In de hectiek van het werkleven op topniveau biedt het de mogelijkheid om stil te staan bij gebeurtenissen en betekenis te geven aan ervaringen: ‘Waar sta ik en waar wil ik naar toe als leider binnen een bedrijf?’.

Van daaruit ontstaat inzicht en (zelf)sturend vermogen. Met de ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten, wordt de kans vergroot om de organisatie als geheel te laten groeien in de beoogde richting.

De impact van een leider wordt vaak onderschat. Kleine foutjes op dit niveau hebben grote gevolgen. Niet raar af en toe te sparren met een onafhankelijke partij met een brede expertise om afstand te nemen. De realiteit onder ogen te zien, uw aanpak te verrijken en aan te scherpen om uit te vinden hoe u noodzakelijke veranderingen realiseert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.